Затвердження протоколів громадських слухань щодо створення старостинських округів та інші питання сесії міської ради

Сьогодні, 5 вересня, відбулось засідання сесії міської ради. Було розглянуто 40 питань, включаючи «Різне».

Першим питанням присутні депутати розглянули про надання одноразової допомоги жителям Олевської громади. 12 жителям було виділено по 5000 грн. на лікування, ліквідацію стихійного лиха та ліквідацію наслідків пожежі. Загалом було виділено коштів у сумі 60 000 грн.

Одноголосно депутати прийняли рішення про затвердження протоколів громадських слухань з обговоренням питання щодо створення Лопатицького та Тепеницького старостинських округів Олевської ОТГ.

Лопатицький старостинський округ складатиметься з одного села –  Лопатичі, згідно протоколу. Тепеницький округ – з п’яти сіл: Тепениця, Артинськ, Обище, Соснівка та Хмелівка з центром в с. Тепениця.

Також надали згоду депутати на внесення змін до Положення про оплату за навчання у Олевській музичній школі Олевської міської ради на 2019-2020 навчальний рік.

Згідно Положення з 5 вересня 2019 року плата за навчання в музичній школі щомісячно буде у розмірах:

  • фортепіано, сольний спів – 110 грн.;
  • гітара – 100 грн.;
  • струнно-смичкові, народні, духові та ударні інструменти – 70 грн.

Присутні на сесії депутати затвердили Статут комунального некомерційного підприємства «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради. Цим статутом керуватиметься Олевська лікарня яка раніше була комунальним підприємством. Відповідне рішення 23 депутатів підтримали, проголосувавши «за».

Також було розглянуті інші питання: про уточнення назв вулиць, провулків по Олевській ОТГ, про затвердження звіту оцінки нерухомого майна, про припинення дії договорів оренди землі, про затвердження переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами, про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою та агрохімічного паспорта поля земельних ділянок та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту