В Олевську функціонуватиме державна податкова інспекція

Однією з найбільш гострих проблем Олевщини за останній час без перебільшень можна назвати відсутність податкової інспекції. З метою вирішення даної ситуації, Олевською міською радою неодноразово піднімалось дане питання на державному та обласному рівнях, було написано ряд листів та звернень до Міністерства фінансів України, Державної податкової служби України та інших установ.

І нарешті, Олевська міська рада отримала позитивну відповідь на відправлені раніше листи від Державної податкової служби України, де зазначено: «У складі ГУ ДПС утворено 6 управлінь та 15 державних податкових інспекцій, що увійшли до їх складу, серед яких Коростенське управління до складу якого увійшла Олевська державна податкова інспекція…».

Сьогодні, 5 вересня, до Олевська приїхав начальник Коростенської державної податкової інспекції Коростенського управління ГУ ДФС у Житомирській області Валерій Каленський разом з комісією. На місці вони зустрілися з міським головою Олегом Омельчуком та оглянули приміщення, де може розміщуватися податкова інспекція. Серед них попереднє приміщення по вул. Свято-Миколаївська або приміщення по вул. Володимирська, де знаходиться УДКСУ в Олевському районі.

Міський голова Олег Омельчук зазначив: «Ми готові допомагати та максимально сприяти у поточних питаннях розміщення ДПІ. Адже для нас є пріоритетним питання функціонування податкової в Олевську, щоб жителі мали змогу отримувати послугу на місцях, як вони звикли і як буде зручно для них».

Також Олег Васильович додав, що поки вирішується питання щодо приміщення, всі закріплені працівники можуть розміститися у кабінетах Олевської міської ради. Також, для того, щоб в Олевську функціонувала державна податкова інспекція, як і раніше, Олевська міська рада фінансуватиме ремонт приміщення.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту