ДП “Олевське лісове господарство” відзначило професійне свято

Щорічно в третю неділю вересня працівники лісової галузі відзначають професійне свято – День працівників лісу.

Тож, з нагоди професійного свята у актовій залі ДП «Олевське лісове господарство» відбувся урочистий захід. Привітати колектив підприємства з їх професійним святом завітали заступник міського голови Яків Осипчук, голова райради Віктор Троц та керівник апарату Олевської РДА Леонід Котвицький.

Яків Осипчук привітав присутніх працівників лісу з професійним святом, побажав міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах та чудового настрою. Також у своїх словах він відмітив ефективну роботу підприємства.

Від Олевської міської ради Яків Миколайович вручив подяки та грошові нагороди за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, особистий внесок у розвиток галузі лісового господарства працівникам ДП «Олевське лісове господарство» : майстру лісу Сергію Судначу, водію В’ячеславу Мельнику, бухгалтеру Галині Гончар, майстру лісу Валентину Калиновському та навальнику-штабелювальнику деревини лісокомплексу Юрію Терещенку.  

Присутніх та учасників заходу також привітали Віктор Троц та Леонід Котвицький і вручили грамоти та грошові премії двом працівникам підприємства: механіку з ремонту транспорту гаража Віталію Шмату та майстру на лісозаготівельних роботах лісокомплексу Ярославу Балановичу.

Також під час заходу було озвучено звіт про виконану роботу та досягнення підприємства за рік.

Керівник підприємства Олександр Бондарчук також привітав колектив з професійним святом  та побажав присутнім міцного здоров’я, мирного неба, невичерпної енергії та достатку. Подяками та грошовими преміями Олександр Анатолійович відзначив за високу професійну роботу кращих працівників підприємства.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту