Нагороди та відзнаки до Дня рятівника

Напередодні професійного свята в приміщенні 17 Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України в Житомирській області відбувся святковий захід, приурочений Дню рятівника. З нагоди свята для колективу Олевського районного сектора були підготовлені відзнаки. 

Заступник голови Олевської ОТГ Олександр Ніколайчук привітав всіх присутніх зі святом, подякував за нелегку працю та підтримку не лише у найтяжчих ситуаціях, а й під час культурно-масових заходів, а також від Олевської міської ради вручив подяки та грошові винагороди провідному інспектору Олевського районного сектора Дмитру Торгонському, начальнику караулу 17 ДПРЧ м. Олевськ Анатолію Демчуку, командиру відділення 17 ДПРЧ м. Олевськ Віктору Мельнику, водію 17 ДПРЧ м. Олевськ Володимиру Халімончуку, диспетчеру 17 ДПРЧ м. Олевськ Миколі Лозку.

Народний депутат України Володимир Арешонков вручив всім працівникам грошові винагороди. Керуючий апаратом Олевської РДА Леонід Котвицький та голова райради Віктор Троц вручили грамоти та грошові винагороди. Слова вітань, а також грамоти та грошові винагороди вручила заступник голови Білокоровицької ОТГ Тетяна Содель.

Начальник сектору Віктор Стужук зачитав Наказ про відзначення працівників, а також передав грамоти працівникам від Білокоровицького лісового господарства за допомогу у тушінні пожеж.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту