У селі Зубковичі відбулись громадські слухання

16 вересня в будинку культури села Зубковичі відбулись громадські слухання щодо Зубковицького старостинського округу. У попередньо зазначений час у залі зібрались найактивніші  жителі села. У протоколі громадських слухань зареєструвалися 24 місцеві мешканці.

На слуханнях також були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступники Олександр Ніколайчук  та Сергій Мельник, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, в.о. старости села Марина Мирончук, а також депутат міської ради відповідного округу, секретар міської ради Віталій Шейко.

Присутнім детально розповіли про старостинські округи та мету їх створення, а також відповіли на всі питання, що цікавили громадян. Всі зареєстровані в протоколі жителі проголосували «за» створення Зубковицького старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с. Зубковичі, що складається з села Зубковичі. Жодного «проти» чи «утримався».

В нашій громаді це вже треті громадські слухання щодо створення старостинських округів. Раніше такі ж зібрання проходили в селі Тепениця та селі Лопатичі. Наступні слухання відбудуться 19 вересня 2019 року о 17 годині 00 хвилин в селі Зольня.

По завершенню громадських слухань міський голова Олег Омельчук відповів на всі питання жителів села Зубковичі.

Протокол громадських слухань частини членів громади села Зубковичі (що об’єдналося в Олевську міську об’єднану територіальну громаду і створило єдині органи місцевого самоврядування) з предмету: обговорення питання щодо створення Зубковицького старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с. Зубковичі, що складається з села Зубковичі

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту