Тошек відсвяткував XV фестиваль Октоберфест

Основним святом в Тошеку, на яке була запрошена делегація з Олевська, був Октоберфест. Наше партнерське місто вже 15 років поспіль відзначає його, перейнявши традицію у свого німецького побратима.

Розпочалось свято з вітального слова бурмістра Гжегожа Купчика. Він викликав й голів партнерських міст з Німеччини та України. Міський голова Олег Омельчук привітав присутніх зі святом, побажав успіхів та добробуту, а також вручив подарунок від Олевської громади бурмістру Тошека. Варто зазначити, що в ході представлення гостей фестивалю, було представлено кожного члена делегації з Олевщини окремо.

Депутат Сілезького воєводства Зигмунд Вільк вручив міському голові Олегу Омельчуку диплом підготовлений спеціально до 5 річниці партнерських відносин між Олевськом і Тошеком.

Також він вручив статуетку підписанту угоди – депутату Олевської міської ради Анатолію Повару, який також був присутній на святі.

За традицією Октоберфест розпочався з відкриття спеціально привезеної бочки з пивом з Німеччини та підняття першого символічного келиха всіма поважними гостями свята.

Весь фестиваль був наповнений цікавими виступами запрошених місцевих зірок, танцями, забавами і конкурсами, в яких також брала участь українська делегація.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту