На позачерговому виконкомі обговорили дороги та житло для дитини-сироти

Позачергове засідання виконавчого комітету Олевської міської ради відбулось 10 жовтня. Основним питанням стало призначення грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення, як дитині-сироті, з метою придбання житла.

Згідно внесених змін до Постанови Кабінету Міністрів України та Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа може спрямовуватися на виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей з метою придбання житла для зазначеної категорії осіб.

Члени виконавчого комітету вирішили призначити грошову компенсацію дитині-сироті з метою придбання житла. Розмір грошової виплати становить 322 896 гривень, згідно з розрахунком відповідної Комісії.

Також на виконкомі піднімалось ще одне питання. Міський голова Олег Омельчук зазначив, що дорога від Олевська до села Журжевичі перебуває у вкрай поганому стані. Про це йому повідомила в.о. старости села Марія Мойсієнко.

На сьогодні дороги за межами населених пунктів не перебувають на балансі міської ради. Тому було прийнято рішення звернутися до відповідних установ та організацій з проханням привести дорогу до належного стану.

Варто зазначити, що від Олевської міської ради регулярно надходять листи з проханням відремонтувати дорогу. Які відповіді отримуються можна прочитати за посиланнями:

Відповідь щодо капітального ремонту дороги Олевськ-Покровське

Відповідь Житомирської ОДА стосовно ремонту автодоріг

Відповідь Міністерства інфраструктури України щодо ремонту робіт

Олевська міська рада вчергове звертається щодо ремонту доріг. Лист-відповідь

Відповідь “Укравтодору” щодо ремонту доріг

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту