Біля недобудови на бульв. Воїнів-афганців розчистили територію

Біля недобудови, що розташована на бульварі Воїнів-афганців, триває прибирання території. Міський голова Олег Омельчук дав доручення розчистити прилеглу територію приміщення.

Сьогодні, 6 листопада, розпочалась активна фаза прибирання. Бригада благоустрою міста розчистила чагарники, зрізала сухі вітки дерев, розрівняла та розчистила територію.

Крім того було повністю прибрано сміття. Тяжко уявити, але місцеві жителі влаштували стихійне сміттєзвалище просто в центральній частині міста. Територія за недобудовою стала «ідеальним» місцем для недобросовісних громадян для складування власного сміття.

Олевська міська рада звертається до всіх місцевих жителів з проханням не утворювати стихійні сміттєзвалища! Укласти договір на вивіз ТПВ або ж оплатити послугу можна в приміщенні міської ради за адресою: м. Олевськ, вул. Володимирська, буд. 2 (1 поверх).

Крім того, якщо Ви стали свідком того, як викидають сміття у неналежних для того місцях, в тому числі у полі або лісосмузі, фіксуйте транспорт або особу, яка це вчиняє, як доказ та повідомляйте до міської ради або до відділку поліції.

Пізніше забиватимуться вікна та двері недобудови, щоб сторонні особи не могли потрапити в приміщення.

Нагадаємо, раніше депутати підтримати надання згоди на прийняття в оренду відповідного об’єкта нерухомого майна, гуртожитку державної форми власності терміном на 49 років з метою створення умов для діяльності КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Олевської міської ради.

Наразі приміщення перебуває на балансі державного навчального закладу «Олевський професійний ліцей».

Міський голова Олег Омельчук прокоментував: «Ми вийшли з ініціативою на Міністерство освіти та науки України, тому що ця будівля знаходиться у власності Міністерства. Ця будівля приносить естетично непривабливий вигляд, до того ж в нас є проблема з розміщенням інклюзивно-ресурсного центру та Центру у справах сім’ї та молоді… Міністерство освіти може передати нам приміщення в оренду на 49 років з правом проведення капітальних ремонтів, реконструкції, зміни цільового використання і т.д.».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту