Відбулась нарада з керівниками дитячо-юнацьких спортивних шкіл та громадських організацій

Сьогодні, 6 листопада, міський голова Олег Омельчук провів робочу нараду з директорами дитячо-юнацьких спортивних шкіл, федерацій футболу Олевської ОТГ та керівниками спортивних громадських організацій: ВФСТ «Колос», «Віра, спорт, життя»,  «Спортивний клуб Олевськ Таеквон-до ІТФ «Фенікс», Олевський дитячий спортивний клуб з вільної боротьби «Спорт Заради Миру».

На нараді також були присутні заступник міського голови Яків Осипчук та член виконавчого комітету Андрій Іванов.

Під час наради було підбито підсумки спортивного сезону 2019 року, за якими після двох попередніх етапів щорічного обласного конкурсу «Краща спортивна громада» Олевська ОТГ увійшла в трійку найкращих та продовжує боротись за звання найкращої.

Також було обговорено питання подальшого розвитку фізкультурно-спортивного руху на Олевщині, налагодження необхідних комунікацій та взаємопідтримки між спортивними організаціями та установами ,а  також складання спільного календарного плану на 2020 рік.  

«Нам потрібно систематизувати співпрацю зі спортивними організаціями та чітко розділити дитячий спорт і дорослий. Також потрібно щоб, кожна спортивна організація надала свої пропозиції стосовно бюджету на 2020 рік, а також приблизний план заходів на наступний рік аби ми могли пропорційно планувати бюджет», – додав міський голова Олег Омельчук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту