Платні послуги у закладах культури Олевської ОТГ

На черговому засіданні сесії Олевської міської ради, що відбулось 7 листопада, депутатами було підтримано проект рішення про затвердження Положення про надання платних послуг клубними закладами відділу культури Олевської міської ради.

З даним питанням виступила начальник відділу культури Ірина Кльоц. Відповідне Положення поширюється на міський Будинок культури Олевської міської ради і клубні заклади  відділу культури Олевської міської ради.

Головними завданнями такого нововведення є покращення та удосконалення культури, дозвілля та інформаційно-просвітницької роботи в Олевській ОТГ, а також поліпшення матеріальної бази закладів культури.

До переліку платних послуг, що можуть надаватися закладами відділу культури Олевської міської ради віднесли: вхідна плата за танцювально-розважальні заходи – 10 гривень за квиток; плата за оренду приміщень – згідно Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно Олевської міської територіальної громади, яке передається в оренду; плата за оренду приміщень терміном 1-5 календарних днів для виступу цирків та гастролюючих колективів – 15% від касового збору.

Згідно Положення, вартість платних послуг розглядається та затверджується на засіданні виконавчого комітету Олевської міської ради.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту