Міський голова Олег Омельчук з робочим візитом в селі Копище

9 грудня міський голова Олег Омельчук провів виїзну нараду в селі Копище, де обговорили відкриття частини приміщення після ремонту для закладу дошкільної освіти з короткотривалим перебуванням дітей. Наразі облаштовуються приміщення для перебування діток в сільському будинку культури.

Участь у нараді взяли в.о. старости села Михайло Михалець, заступники міського голови Яків Осипчук та Сергій Мельник, начальник відділу культури Ірина Кльоц, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Алла Гаврилюк, завідуюча закладом дошкільної освіти Ольга Невойт, представник підрядної організації, що виконує ремонт, працівники сільського будинку культури.

Міський голова Олег Омельчук наголосив на необхідності активізувати виконання робіт для того, щоб діти могли ходити до нового приміщення вже в поточному місяці. Обговорили присутні необхідний перелік робіт та відповідальних за їх виконання.

Олег Васильович зауважив, що кочегари мають тримати приміщення у необхідному температурному режимі. «У садочку має бути тепло», – додав він.

Відвідав міський голова і сільську школу, де зустрівся з директором Катериною Лозко. Вони поспілкувались про стан приміщення, налагодження освітнього процесу, ремонтні роботи, що ведуться у закладі. Пізніше обговорили й можливі майбутні перспективи школи.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту