Затвердежння вартості харчування одного дітодня та інші питання сесії міської ради

6 грудня на засіданні сесії міської ради було розглянуто 45 питань, включаючи Різне.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. 8 жителям виділено по 2 000 грн., 10 – по 3 000 грн., 7 – по 5 000 грн. та 2 – по 10 000 грн. Переважна більшість громадян  звертаються за метеріальною допомогою на лікування. Загалом було виділено коштів у сумі 101 000 грн.

Надали згоду депутати на затвердження рішення вартості харчування одного дітодня в центрах розвитку дитини та дошкільних навчальних закладах.

Розмір грошової вартості харчування однієї дитини віком від 0 до 3-х років складатиме 27 гривень, віком від 3-х років у розмірі 30 гривень.

Погодили присутні рішення про передачу в оренду об’єкта нерухомого  майна комунальної власності Олевської ОТГ комунальному підприємству «Коростенське міжміське бюро технічної інвентаризації Житомирської обласної ради». Мова йде про приміщення на першому поверсі нежитлової адмінбудівлі Олевської міської ради, загальною площею 28,3 м2 . Приміщення здається в оренду терміном на 2 роки 11 місяців, з орендною платою 637 грн. 75 коп. в місяць .

Надали  згоду присутні депутати комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг» Олевської міської ради на списання основних засобів – біологічних активів, у зв’язку з малопродуктивністю та використанням їх нормативного ресурсу, з подальшим використанням отриманих коштів на придбання продуктів харчування для підопічних, які перебувають у відділенні, саме дві корови. Дата введення в експлуатацію корів 2011 і 2015 рік. В результаті  голосування 18 «за». Не голосували Валерій Повар та Анатолій Мінич.

Присутні на сесії депутати затвердили також граничну чисельність працівників КУ«Територіальний центр соціального обслуговування» Олевської міської ради. З 1 січня 2020 року у кількість штатних одиниць буде складати 59,25.

Депутати прийняли рішення надати дозвіл КНП «Олевська центральна лікарня» на передачу в оренду об’єктів нерухомого майна, а саме:  приміщення та частину приміщення в нежитловій будівлі стоматологічної поліклініки КНП «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради, загальною площею 24 м2 та приміщення в нежитловій будівлі КНП «Олевська центральна лікарня», загальною площею 30,4 м2 .

Також було розглянуті питання: про затвердження звіту оцінки нерухомого майна, про затвердження звітів про експортну грошову оцінку землі, про припинення дії договорів оренди землі, про надання дозволу на виготовлення звітів про експортну грошову оцінку земельної ділянки, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з метою передачі її в користування на умовах оренди та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту