Відбувся концерт з нагоди 10-річного ювілею народного інструментального ансамблю “Фаворит”

18 грудня відбувся святковий концерт з нагоди 10-річчя народного інструментального ансамблю «Фаворит». Захід був проведений у Міському будинку культури.

За десятиліття творчої праці «Фаворит» став своєрідною візитівкою нашого краю. Адже ансамбль активний учасник мистецьких та громадських заходів громади, фестивалів, концертів районних та обласних.

Розпочала урочистий захід чарівна ведуча Тетяна Існюк, яка розповіла коротку біографію колективу.

Створився колектив у 2009 році, за ініціативи викладача музичної школи Володимира Михайленка, (тепер художній керівник ансамблю). Перші виступи відбувались на сцені ЦХЕТУМу та згодом до колективу почали приєднуватись інші учасники. Дуже важлива подія відбулася у 2010 році – ансамблю було присвоєно звання «народний».

За всі роки існування ансамблю, у репертуарі налічується вже десятки перекладів аранжировок найвідоміших світових музичних творів, а робить їх художній керівник ансамблю Володимир Михайленко.

Наразі у складі ансамблю 15 учасників, серед яких є учні 5 класу музичної школи.

Привітати колектив зі святом також завітав заступник міського голови Яків Осипчук, який вручив керівнику ансамблю Володимиру Михайленку подяку та грошову премію. Також приємний сюрпризом стало те, що кожному учасникові музичного колективу Яків Миколайович подарував чашку з логотипом ансамблю.

Заступник голови райради Олександр Ковальчук також висловив свої приємні враження від концерту, побажав удачі, творчої наснаги та невичерпної енергії всьому колективу, і також вручив в подарунок фотоальбом.

Вітали своїх колег також директор музичної школи Тетяна Тимків та начальник відділу культури Ірина Кльоц, яка є також і учасником цього ансамблю.

В залі панувала чудова та тепла атмосфера, ще святкового настрою додавав штучний сніг, який запускали під час виступів.

Концертна програма була надзвичайно насичена, учасники концерту підготували 17 неперевершених музичних номерів, деякі були зі сценічною постановко, серед номерів, були відомі і улюблені хіти: «Бруклін», Ямайка», Червона рута», Toxicity», «Колядка», Sunny»та ін. Музичний репертуар колективу у глядачів викликав захоплення, бурхливі овації та оплески.

Ведуча заходу, від імені ансамблю, висловила подяку «Пержанській рудній компанії» за надання фінансової підтримки на придбання сценічних костюмів, а депутату обласної ради Олександру Ніколайчуку за постійну підтримку.

Подякували  також приватним підприємцям: Василю Осипчуку, Сергію Лисицькому та Ігорю Черниху.

По завершенню святкового концерту несподіванкою для  музикантів став солодкий подарунок від матушки Зінаїди і отця Сергія.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту