Капітальний ремонт архітектурної пам’ятки місцевого значення та інші питання виконкому

27 грудня відбулось засідання виконавчого комітету. Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги. Одноголосно члени виконкому підтримали надання допомоги 15 жителям громади загальною сумою близько 10000 гривень.

Також одноголосно підтримали члени виконкому рішення про представлення двох жительок Олевської ОТГ, які народили та виховали до 8-річного віку 5 дітей, до  звання «Мати-героїня». Було вирішено порушити клопотання перед головою Олевської районної державної адміністрації про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці села Копище 1976 року народження та жительці с. Хочине 1971 року народження.

Було розглянуто питання про надання дозволу на проведення капітального ремонту пам’ятки архітектури. Приміщення, де знаходиться військовий комісаріат, є пам’яткою архітектури місцевого значення.

Розглянувши клопотання Олевського районного військового комісаріату члени виконавчого комітету вирішили надати дозвіл на проведення капітального ремонту. «Утримався» член виконкому Андрій Іванов.

Також на засіданні розглядались питання про затвердження розпоряджень міського голови, про влаштування дітей під опіку, затвердження висновків органу опіки та піклування, про актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту