Розпочалась реєстрація на пробне ЗНО

Сьогодні, 3 січня розпочалась реєстрація участі у пробному зовнішньому оцінюванні, яка  триватиме до 24 січня 2020 року. Реєстрацію учасників здійснюють регіональні центри оцінювання якості освіти.

Участь у пробному тестуванні є платною і є не обов’язковим. Цього року вартість скалдання одного пробного тесту коливатиметься від 138 до 150 грн в залежності від регіону проживання учасника.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Зареєстровані учасники матимуть  можливість ознайомитись із стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року; виконати пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей; дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час; отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням); психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання; навчитися ефективно розподіляти час; оцінити свій рівень навчальних досягнень.

У 2020 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 21 березня. Тестування з історії України, з математики, з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) буде проведено 28 березня.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Порядок реєстрації для участі в пробному ЗНО оприлюднено на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 2 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати проходження тестування.

Важливо! Реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного ЗНО не будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту