Робоча нарада в Олевському районному секторі з питань пробації

28 грудня 2019 року на базі Олевського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області відбулась робоча нарада у складі працівників уповноваженого органу з питань пробації: начальник Олевського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області майор внутрішньої служби Наталія Мельник, старший інспектор районного сектору капітан внутрішньої служби Анжела Козловець та фахівців Інни Стожук, Анни Симончук.

Під час наради начальник Олевського районного сектору Наталія Мельник підвела підсумки роботи уповноваженого органу з питань пробації за 2019 рік, а також окреслила першочергові завдання і визначила пріоритетні напрямки у діяльності сектору на перше півріччя 2020 року. Наголосила на безумовному дотриманні вимог чинного законодавства та недопущення вчинення надзвичайних подій при здійсненні працівниками сектору своїх повноважень. Звернула увагу працівників органу пробації щодо внесених змін до законодавчих, нормативно-правових актів і документів, що стосуються безпосередньо діяльності органу пробації. Працівники сектору озвучили проблемні питання, які виникали під час роботи, як із суб’єктами пробації так із надавачами послуг та обговорили координацію своїх дій для досягнення позитивного результату.

Особливу увагу присутніх було звернуто на дотримання вимог Кримінально-виконавчого кодексу України, Закону України «Про пробацію», Закон України «Про запобігання корупції» та інших нормативно-правових актів при виконанні функційних обов’язків.

По закінченню робочої наради Наталія Мельник привітала працівників сектору з Новим роком 2020 та Різдвом Христовим і побажала колективу міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту, благополуччя і Божої благодаті, щоб рік прийдешній був багатим на добро, щедрим на успіхи і вдвічі везіння!

Олевський районний сектор філії Центру пробації у Житомирській області

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту