Робоча нарада з в.о. старост сіл громади

11 січня в актовому залі міської ради відбулась робоча нарада з в.о. старост сіл громади за участі міського голови Олега Омельчука, його заступників Олександра Ніколайчука, Якова Осипчука, Сергія Мельника, керуючого справами виконавчого комітету Юрія Русина та ін.

В рамках наради було розглянуто три основних питання.  В.о. військового комісара Анатолій Існюк обговорив з присутніми поточні питання та окреслив завдання, які потрібно виконати виконуючим обов’язки старост.

Начальник УП та СЗН Олевської РДА Ольга Островська проінформувала про нововведення та зміни в процесі отримання пільг і субсидій. Зокрема, готівкова форма виплат на житлово-комунальні послуги. Також піднімались питання оформлення постійного догляду за особами, які його потребують та інші важливі соціальні теми.

Міський голова Олег Омельчук повідомив присутнім, що незабаром відбудеться щорічний звіт голови. Також у поточному році продовжаться громадські слухання щодо утворення старостинських округів, а також відбудуться звіти в.о. старост.

Крім того міський голова обговорив поточні питання з в.о. старост сіл громади.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту