Жителям Олевщини представили нового голову РДА

Сьогодні,  5 лютого, перший заступник голови Житомирської ОДА Володимир Федоренко представив новопризначеного голову Олевської районної державної адміністрації. Відтепер Олевську РДА очолює Лариса Хоречко.

Голову РДА призначено на посаду Розпорядженням Президента України Володимиром Зеленським №68/2020-рп від 30 січня 2020 року.

Володимир Ілліч  привітав Ларису Хоречко з призначенням на нову посаду та  побажав успіхів, натхнення, результативної праці на новій посаді.

«Я вважаю Ларису Валеріївну достойним кандидатом, знаю її давно, тому впевнений, що вона докладатиме максимум зусиль аби Олевський райн був найкращим в області, а ми разом з вами будемо всі допомагати цьому», – зазначив Володимир Федоренко.

До привітань також долучились голова Олевської ОТГ Олег Омельчук, голова районної ради Олександр Ковальчук, голова Білокоровицької ОТГ Сергій Коцур та директор Житомирського обласного центру зайнятості Галина Корінна.

Лариса Хоречко подякувала всім за підтримку і довіру та запевнила, що буде працювати  аби досягти найкращих результатів.

По завершенню заходу Володимир Федоренко відповів на питання, які цікавили місцевих жителів.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту