Діловод села Зубковичі Ольга Павленко прозвітувала за 2019 рік

4 лютого  в приміщенні сільського будинку культури діловод села Зубковичі прозвітувала перед жителями громади.

На захід також завітали заступник міського голови Олександнр Ніколайчук, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин та депутат округу Віталій Шейко.

Розпочала Ольга Павленко зі статистичних даних. Зубковицький округ складається із одного населеного пункту с. Зубковичі. Населення складає 1427 жителів. 

У 2019 році було зроблено багато роботи: для Зубковицької ЗОШ було закуплено за кошти міського бюджету необхідне навчальне обладнання. Також було придбано проектор, екран, ноутбук 12 одномісних столів та стільців, 3 питні бачки для води. Пріоритетним є те, що було виготовлено ПКД на капітальний ремонт котельні та теплотраси.

Велика увага минулого року приділялася культурі. Художні колективи «Марічка» та «Оберіг»  неодноразово брали участь у у районних конкурсах та фестивалях. У минулому році в Зубковичах відбулося грандіозне свято  – фестиваль «Витоки Уборті медові». Також для БК були придбані штори для сцени .

Дошкільний заклад відвідує 53 дитини. За кошти міського бюджету було  придбано посуд, постільну білизну, рушники. На 2020 рік також планується виготовлення проектно-кошторисної документації на утеплення дитячого садочка .

Приділялась увага і благоустрою села. Постійно здійснюється підсипання вулиць, в центрі було заасфальтовано ямі, розчищено узбіччя.

Кожного сезону організовуються суботники та щорічно прибирається територія кладовища. Ольга Миколаївна також наголосила, що благоустрій в селі в першу чергу залежить від кожного його жителя.

Також в минулому році було продовжено лінію освітлення по вул. Житомирська. А вже в 2020 році буде повна реконструкція вуличного освітлення  в рамках залучення кредиту (НЕФКО).

Під час доповіді Ольга Павленко висловила велику вдячність всім хто не стоїть осторонь проблем села: Олевській міській раді, Дмитру Сауху, Валерію Осипчуку, Анатолію Степушенку, Миколі Кравченку, Сергію Палію, Валерію Гарбовському, керівнику фірми «Азалія-агро» та всім небайдужим жителям.

Після звіту місцеві жителі мали змогу задати питання та отримати на них відповідь.

А далі для присутніх відбувся концерт за участі місцевих колективів і виконавців та гостей з Олевська.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту