Офіційне представлення нового директора Жубровицької ЗОШ

4 лютого в актовому залі Жубровицької ЗОШ відбулося представлення нового директора навчального закладу. Колективу школи директора представили міський голова Олег Омельчук, його заступник Яків Осипчук та начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко.

За результатами конкурсного відбору із двох кандидатів, новою директорко школи стала Зінаїда Юськова. До призначення на цю посаду працювала психологом та вчителем історії у Жубровицькій ЗОШ.

Наказ про призначення Зінаїди Миколаївни  на посаду директора Жубровицької ЗОШ зачитав Яків Осипчук. «Зінаїда Юськова успішно пройшла конкурсний відбір на дану посаду, згідно контракту, терміном на 2 роки»,- йдеться у наказі.

Вітаючи нового директора закладу Зінаїду Миколаївну зі вступом на посаду, міський голова Олег Омельчук зауважив: «Ми зацікавлені в тому щоб Жубровицька школа була найкращою. Вам бажаю підтримки від колективу, бо тільки спільною працею ви зможете показати гарні результати».

Успішної праці, невичерпних сил та енергії для підтримки та розвитку статусу побажали новому директору Яків Осипчук і Валерій Левченко.

Присутні педагоги привітали директорку з призначенням на нову посаду, побажали успішної роботи у якості керівника навчального закладу.

Також висловили подяку попередньому директору школи Сергію Балюрку за сумлінну роботу на цій посаді.

В свою чергу Зінаїда Миколаївна подякувала всім за довіру та підтримку  і запевнила, що тільки з допомогою колективу, разом,  справляться з усіма задачами та зможуть досягти великих цілей.

Після офіційної частини Олег Омельчук поспілкувався з працівниками школи, відповів на всі питання та деякі проблемні питання взяв під контроль для подальшого їх вирішення.

На завершення візиту міський голова разом із заступником перевірили стан кабінетів та самої будівлі навчального закладу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту