Відбувся конкурс на зайняття посади директора Майданської школи

Сьогодні, 12 лютого в актовому залі міської ради відбувся конкурс на зайняття вакантної посади директора Майданської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Оголошення про проведення цього конкурсу було розміщене на офіційному сайті громади. Особи, які бажали взяти участь у конкурсі, мали подати необхідні документи з 10 січня 2020 року по 29 січня 2020 року включно.

На початку Голова конкурсної комісії Яків Осипчук оголосив склад комісії та ознайомив присутніх з правилами проведення конкурсного відбору.

На посаду претендував один кандидат – Василь Рабош 1975 р. н. Для участі у конкурсі він подав до відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради всі необхідні документи та перспективний план розвитку навчального закладу, які були вивчені конкурсною комісією.

Конкурсною комісією відповідно до критеріїв було проведено оцінювання тестового завдання, ситуаційного завдання та презентації перспективного плану розвитку навчального закладу на 2 роки. 

За підсумками проведення трьох етапів конкурсу, комісія ухвалила рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування. Переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора Майданської ЗОШ І-ІІІ ст. став Василь Рабош. Його попередня посада – вчитель історії та трудового навчання у Майданській школі.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту