В Олевську запрацювало відділення податкової інспекції

Центр обслуговування платників Олевської державної податкової інспекції Коростенського управління Головного управління ДПС у Житомирській області вже другий день приймає населення в новому приміщенні. Нещодавно в установі тривав ремонт, тож наразі робота продовжується у штатному режимі.

Нагадаємо, що однією з найбільш гострих проблем Олевщини за останній час без перебільшень була відсутність податкової інспекції в місті. Люди не мали можливість якісно отримувати послугу на місцях.

У зв’язку з цим міською радою було підготовлено ряд листів та звернень до різних інстанцій, проведено важливі зустрічі аби вирішити дану проблему.

Минулого року проблему вдалось вирішити. Міська рада отримала відповідь на звернення у якому йшлося: «У складі ГУ ДПС утворено 6 управлінь та 15 державних податкових інспекцій, що увійшли до їх складу, серед яких Коростенське управління до складу якого увійшла Олевська державна податкова інспекція».

В свою чергу, міська рада взяла на себе зобов’язання виконати ремонт приміщення. Було облаштовано санвузол, відремонтовано кабінети, облаштовано ґанок приміщення з пандусом.

Сьогодні, 13 лютого міський голова Олег Омельчук, а також його заступники Олександр Ніколайчук і Яків Осипчук, секретар ради Віталій Шейко, начальник відділу економіки Олег Ковальчук, інспектор праці Микола Горпинич відвідали установу аби подивитись як триває робота.

Начальник Олевської ДПІ Олександр Стафійчук повідомив, що надалі планується необхідне облаштування місць працівників установи, в тому числі і комп’ютерною технікою, вже виготовляються вивіски.

Олевська податкова інспекція розташована за адресою: м. Олевськ, вул. Володимирська, 5.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту