В Олевському управлінні Держпродспоживслужби підвели пісумки 2019 року

12 лютого на базі Олевського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області відбулась підсумкова робоча нарада з працівниками управління та державних установ ветеринарної медицини Олевського району. У роботі підсумкової наради також взяли участь перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Ігор Волківський, заступник міського голови Яків Осипчук та заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради Алла Гаврилюк.

Під час нарад було розглянуто низку питань щодо проведеної роботи у сфері нагляду за дотриманням  санітарного законодавства, ветеринарно-санітарного нагляду та безпечності харчових продуктів, фіто санітарної безпеки і   різних реорганізаційних, фінансових та кадрових питань тощо.

Начальник Олевського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Людмила Козловець проаналізувала роботу управління  за 2019 рік та озвучила пріоритетні завдання на 2020 рік.

 Начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Микола Скумін  розповів про основну діяльність фахівців відділу, основні заходи для забезпечення охорони території від занесення збудників особливо небезпечних хвороб тварин. Також  проаналізував  державний ветеранорно-санітарний нагляд в галузі ветераном медицини та безпечності харчових продуктів

Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства  Валентина Ілічова доповіла про забезпечення державної політики на території району у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства у 2019 році. Також Валентина Іванівна зазначила, що епідемічна ситуація на території району протягом минулого року залишалась стабільною. Протягом минулого року був зареєстрований один спалах  гострої кишкової інфекції, в якому постраждало 14 осіб, усі дорослі. Частина з них лікувались в інфекційному відділенні із заключним діагнозом сальмонельоз.  Також за минулий рік проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення, щодо запобігання профілактики інфекційних захворювань, таких як: кір, вірусний гепатит А, ботулізм та ін.

Начальник Олевської районної державної ветеринарної медицини розповів про стан роботи лікарні у сфері забезпечення та здійснення профілактичних та протиепізоотичних заходів заразних та незаразних хвороб тварин.

Головний бухгалтер  Олевської районної державної лікарні ветеринарної медицини прозвітувала про фінансовий стан та бухгалтерський облік в лікарні.

Начальники міжрайонної лабораторії Держпродспоживслужби в Житомирській області Олександр Слобожан також розповів про основні напрямки роботи у Олевському районі та які дослідження і експертизи проводились протягом 2019 року.

Під час наради присутні також обговорили низку робочих питань та окреслили пріоритетні завдання на 2020 рік.                                                                                   

Наприкінці наради Людмила Козловець висловила подяку всім присутнім та побажала працівникам не зупинятися на досягнутому, адже злагоджена робота всього колективу  та відданість улюбленій справі  – це найкраща запорука успішної реалізації усіх планів.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту