В селі Майдан представили нового директора школи

17 лютого в селі Майдан відбулось офіційне представлення нового директора загальноосвітньої школи колективу закладу. Для цього до школи приїхали заступник міського голови Яків Осипчук та начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко.

За результатами конкурсного відбору новим директором Майданської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів став Василь Рабош. Для участі у конкурсі він подав до відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради всі необхідні документи та перспективний план розвитку навчального закладу, які були вивчені конкурсною комісією.

Василь Михайлович Рабош народився у 1975 році . Проживає в селі Майдан. Закінчив Коростишівський педагогічний коледж імені І.Я.Франка та Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова. Понад 25 років пропрацював у Майданській школі вчителем історії та трудового навчання. З 1999 року є головою профспілкового комітету Майданської ЗОШ.

Заступник міського голови Яків Осипчук та начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко побажали новому директору успіхів, нових звершень та перемог. А також поспілкувались з колективом про реформу освіти та відповіли на всі поставлені питання.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту