В. о. старости села Копище Михайло Михалець прозвітував перед громадою

12 лютого в. о. старости села Копище та Майдан-Копищанського Михайло Михалець звітував перед жителями .

На заході були присутні міський голова Олег Омельчук, голова Олевської РДА Лариса Хоречко, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, секретар міської ради Віталій Шейко та депутат відповідного округу Василь Снігур.

До старостинського округу входять два населених пункти с. Копище та с. Майдан-Копищенський, в яких проживають 1327 жителів.

За минулий рік надавалось різноманітні послуги населенню. Було видано 3719 довідок, вчинено 48 нотаріальних дій. Також було надано соціальну допомогу 442 жителям.

За останні роки було значно оновлено матеріально-технічну базу Копищенської та Майдан-Копищеснької шкіл: закуплено комплекти меблів (парти, шафи, стільці, столи, дошки), мультимедійну дошку, телевізор, ноутбук, мікроскопи. В Копищенській ЗОШ було проведено капітальний ремонт приміщення їдальні та капітальний ремонт частини приміщення з влаштуванням санвузлів. В Майдан-Копищенській школі у 2019 було замінено вікна на металопластикові.

У минулому році в селі Копище було відкрито дитячий садочок з короткотривалим перебуванням після капітального ремонту.

Художній колектив Копищенського будинку культури, під керівництвом Анатолія Борисовця, неодноразово займав призові місця на різних конкурсах та фестивалях.

В селі Копище функціонує ФАП. Завідуючою ФАПу було здійснено 1366 амбулаторних прийомів громадян, на дому оглянуто 460 громадян. Також для потреб ФАПу було закуплено інвентар.

За звітний період проводилось багато поточної роботи по благоустрою, про що в.о. старости детально розповів присутнім.

По завершенню свого виступу Михайло Михалець подякував небайдужим жителям, приватним підприємцям та всім, хто допомагає у проведенні різноманітних заходів та не стоїть осторонь проблем.

Після завершення звіту та обговорення проблемних питань відбувся концерт за участі місцевих колективів та артистів із Олевська.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту