На сесії прийняли звернення про передачу доріг

На сесії міської ради, яка відбулась 20 лютого, у питанні «Різне» було прийнято два звернення.

Секретар міської ради Віталій Шейко зачитав звернення до прем’єр-міністра України Олексія Гончарука щодо передачі доріг загального користування місцевого значення в управління місцевим органам влади.

Раніше таке звернення вже приймалось на сесії міської ради, але ще до парламентських виборів.

Окрім передачі доріг у зверненні йшлося й про передачу матеріально-технічного забезпечення яке передбачене на відповідні дороги.

Управління дорогами з відведеним на них фінансовим ресурсом надасть можливість своєчасно реагувати на неналежний стан дорожнього полотна, забезпечувати розчищення від снігу та посипання доріг між населеними пунктами та допоможе унеможливити заліснення обочин доріг.

Друге звернення було адресоване голові Житомирської обласної державної адміністрації Віталію Бунечку стосовно включення в робочий план на поточний рік ремонт дороги Олевськ-Будки та виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт дороги Тепениця-Артинськ.

Міський голова Олег Омельчук повідомив, що наразі у плані на цей рік є лише завершення капітального ремонту дороги Олевськ-Тепениця. Тож, прийняття звернення необхідне для того, щоб вирішити складну ситуацію зі станом дороги у відповідному напрямку.

Присутні у залі депутати підтримали відповідні звернення.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту