В. о. старости села Майдан Наталія Буднік прозвітувала за 2019 рік

19 лютого в сільському клубу села Майдан в. о. старости Наталія Буднік прозвітувала перед громадою.

На захід також завітали заступник міського голови Олександр Ніколайчук та керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин.

До складу Майданського округу входять три населені пункти: с. Майдан, с. Сарнівка та с. Джерело. В окрузі проживає 828 жителів, з них 90 дітей віком до 6 років. За минулий рік народилось 16 дітей, а померло 8 жителів. Варто зазначити, що це другий округ в громаді де народжуваність переважає за смертність. Також покращується демографічний стан в Копищенському окрузі.

За 2019 рік було видано 1340 довідок, на особистому прийомі у в. о. старости побувало 120 чоловік, більшість питань вирішено позитивно, а частину передано у відповідні організації для подальшого вирішення.

На території громади функціонують 4 навчальні заклади: 3 школи, одна І-ІІІ ступенів та дві І ступенів та Майданський ЗДО. У Майданській школі в 2019 році був проведений капітальний ремонт частини приміщення з влаштуванням санвузлів, також було замінено вікна на металопластикові на суму 612 600 грн. Було також оновлено матеріально-технічну базу для початкових класів. У минулому році в садочку був проведений капітальний ремонт та встановлено нові вікна та двері на суму 360 000 грн.

В минулому уроці за підтримки народного депутата України Володимира Арешонкова було придбано музичну апаратуру для клубів с. Майдан та с. Джерело, ноутбук для с. Сарнівка. В сільських клубах проводились святкування Днів села, різноманітні концерти. Значною подією минулого року стало завершення будівництва каплиці та освячення її.

Також за звітний період була проведена значна робота по благоустрою сіл: прибирання у громадських місцях; грейдерування та підсипання відсівом доріг вулиць; упорядковано кладовища; приведено до належного стану пам’ятник загиблим у Другій світовій війні та прилеглу до нього територію; пофарбовано усі зупинки. Також у минулому році була замінена тротуарна плитка біля пам’ятника «Скорботна мати».

По завершенню свого виступу Надія Петрівна висловила слова вдячності: Олевській міськиій раді, народному депутату України Володимиру Арешонкову, депутату міської ради Віктору Чепурі, приватним підприємцям, небайдужим жителям та тим, хто допомагає у вирішенні проблемних питань.

Після звершення виступу Олександр Ніколайчук та Юрій Русин відповіли на всі питання, які турбували присутніх, більшість з них, стосувались: земельної та медичної реформ, освітлення вулиць та ремонту доріг.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту