В.о. старости села Юрове Ігор Талах прозвітував перед громадою

26 лютого в.о. старости села Юрове Ігор Талах прозвітував перед громадою. Також присутні жителі села прийняли звернення до народного депутата України Володимира Арешонкова, депутата обласної ради Сергія Крамаренка, голови Олевської ОТГ Олега Омельчука, в.о. голови районної ради Олександра Ковальчука щодо сприяння у наданні експертних звітів та досліджень якості води і ґрунту в разі функціонування на території округу ТОВ «Титан-апатитова група».

Також було прийнято звернення до президента ПрАТ «Київстар» О.В. Комарова щодо покращення якості мобільного зв’язку та надання доступу до 3G-інтернету. Відповідні звернення були прийняті одноголосно, а також зібрані підписи місцевих мешканців.

Після прийняття звернень розпочався звіт в.о. старости Ігоря Талаха. Він повідомив, що  в селі проживає 662 жителі. Два роки поспіль місцеві мешканці отримували дотацію на телят: у 2018 році було отримано 15 300 гривень, у 2019 – 73 800 гривень.

У 2019 році розпочалось будівництво огорожі навколо кладовища. Також постійно проводились роботи з благоустрою села, організовувались толоки, тривав поточний ремонт доріг. Було встановлено новий в’їзний знак.

У дитячому садочку села Юрове переобладнали систему опалення, замінили вікна та двері на металопластикові, було придбано побутову техніку, покращувалась матеріально-технічна база.

Покращувались умови навчання й у Юрівській школі. У 2019 році було виділено 127 985 гривень на покращення матеріально-технічного стану закладу. Було закуплено довгофокусний проектор та екран, ноутбук, багатофункціональний пристрій, шафи, столи та стільці, принтер та ін. Також виконувався поточний ремонт огорожі.

У поточному році розпочались роботи з освітлення центральної вулиці села в рамках НЕФКО.

Після завершення звіту в.о. старости відбувся концерт за участі місцевих виконавців та гостей з міста Олевськ.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту