В селі Кишин освітлюють майже 5 кілометрів центральної вулиці

Продовжується впровадження проекту «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення Олевської об’єднаної територіальної громади» в рамках підписаного Кредитного договору з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО).

Раніше ми повідомляли, що роботи тривають в селі Жубровичі. На даному етапі в селах Жубровичі та Стовпинка вже виконана більша частина робіт, очікуються пуско-налагоджувальні роботи.

Наразі роботи тривають в селі Кишин. На центральній вулиці Житомирська, яка протягується майже через все село, встановлюється нове якісне освітлення. Сучасне обладнання дасть змогу регулювати освітлення та контролювати час увімкнення та вимкнення.

Загальна протяжність освітлення вулиці в селі Кишин сягає майже 4,8 кілометрів. В рамках проекту планується освітлення центральних вулиць у 13 селах громади та 10 вулиць Олевська.

1 коментар

  • А можна ще замінити трансформатор, на вул. 8 березня в Кишині, бо я вже замучився сидіти в 21 столітті зі свічкою. Лампи енергоефективні не хочуть загорятися або мигають, так як увечері, напруга нижче 180 вольт. Листи і заяви в обленерго відправляє вся вулиця, але відповіді немає.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту