Купівля дихального апарату, карантин та інші питання комісії ТЕБ та НС

17 березня відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Олевської міської ради, де обговорили ситуацію, що склалася внаслідок пандемії коронавірусу COVID-19.

Члени комісії обговорили готовність центральної лікарні, в тому числі матеріально-технічне забезпечення. Головний лікар ЦЛ Олег Казюк повідомив, що наразі в лікарні є 6 дихальних апаратів. Втім, вони розташовані у різних відділеннях лікарні, в тому числі в хірургії, пологовому, реанімації, де вони також мають залишатися.

Міський голова Олег Омельчук, повідомив, що Олевська міська рада знімає 280 тисяч гривень з проведення заходів та направляє їх на закупівлю дихального апарату для Олевської лікарні.

Також прозвучала пропозиція щодо залучення громадськості, приватних підприємців, небайдужих осіб для закупівлі ще одного дихального апарату.

В свою чергу головний лікар ЦЛ Олег Казюк та головний лікар ЦПМД Олена Вишневська повідомили про обмеження, що діятимуть у медичних закладах, зокрема, жителям пропонується утриматись від планових медичних оглядів, фізіотерапевтичних процедур та не вдаватися до паніки. Адже скупчення громадян у чергах провокує поширення вірусів та інфекцій.

Начальник Олевського районного сектору управління ДСНС Віктор Стужук запропонував обмежити пересування у вечірню пору доби: з 22:00 год. до 06:00 год.

Протокол наради, а також карантинні обмеження читайте за посиланням: http://olevsk-gromada.gov.ua/2020/03/17/v-olevskij-gromadi-vvedeno-karantynni-obmezhennya-cherez-koronavirusy/

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту