Володимир Федоренко перевірив медзаклад на випадок госпіталізації пацієнтів з коронавірусною інфекцією

Перший заступник голови ОДА, керівник робіт із наслідків надзвичайної ситуації Володимир Федоренко перевірив медичний заклад КНП «Олевська центральна лікарня», який належать до «першої хвилі» на випадок госпіталізації пацієнтів, та взяв участь в онлайн нараді з керівництвом обласного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої розповсюдженням коронавірусної інфекції COVID-19.

На території лікарні, поруч з місцем розташування намету для прийому можливих хворих на COVID-19, була проведена нарада за участі місцевих керівників, а саме: міського голови Олега Омельчука, голови Олевської РДА Лариси Хоречко, заступника голови Олевської РДА Володимира Михайленка, заступника голови Олевської райради Олександра Ковальчука, головного лікаря КНП «Олевська центральна лікарня» Олега Казюка, начальника Олевського РС Управління ДСНС Віктора Стужука, начальника Олевського відділення поліції Ігоря Григоришина та начальника Управління Держпродспоживслужби Людмили Козловець.

Очільники різних структур озвучили Володимиру Федоренку побажання та необхідний перелік матеріально-технічних ресурсів для запобігання та протидії поширенню вірусного захворювання на територіях.

«Спільно з керівниками відповідних служб місцевого рівня здійснено паспортизацію наявних сил та засобів даних лікувальних установ на предмет спроможності їх служб працювати в умовах надзвичайної ситуації. Маємо повну інформацію стосовно медикаментозного та технічного забезпечення цих медичних закладів. На сьогодні всі лікарні «першої хвилі» та медичний персонал забезпечені мінімальними засобами індивідуального захисту. Відповідно до виявлених потреб всі медичні заклади області будуть забезпечені необхідними матеріалами, устаткуванням задля їх подальшої роботи в особливих умовах», – зазначає перший заступник голови ОДА.

Разом з міським головою Олегом Омельчуком, Володимир Федоренко прийняв участь у засіданні виконавчого комітету та закликав старост сіл рекомендувати жителям громади на Великдень залишатися вдома, адже саме на ці дні очікується імовірне підвищення захворюваності на коронавірус.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту