В Олевській громаді почали розповсюджувати продуктові набори від корпорації “АТБ”

 

Міністерство соціальної політики підтримало ініціативу корпорації «АТБ» та розпочали реалізацію всеукраїнського проєкту із забезпечення найбільш вразливих верств населення продуктовими наборами у період карантину у зв’язку із коронавірусною інфекцією COVID-19.

7 квітня КУ «Олевський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Олевської міської ради було отримано 343 продуктових набори від мережі супермаркетів АТБ для подальшої передачі громадянам віком від 80 років, громадянам похилого віку (які потребують догляду) та особам з інвалідністю, які перебувають на обліку в територіальному центрі соціального обслуговування.

Вже сьогодні, 8 квітня, в. о. директора Олевського територіального центру соціального обслуговування, надання послуг Владислав Мельник разом з працівниками центру почали доставляти жителям громади продуктові набори від мережі супермаркетів АТБ.

До складу продуктового набору входять продукти та товари першої необхідності: крупи, макарони, цукор, сіль, олія, чай, печиво, лимони та ін.

Міський голова Олег Омельчук висловлює подяку корпорації «АТБ» за підтримку та надану допомогу для людей у складний час.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту