Підприємці зібрали 215 800 гривень на придбання апарату штучної вентиляції легень

215 800 гривень протягом 10 днів зібрали підприємці громади на придбання апарату штучної вентиляції легень для КНП «Олевська центральна лікарня».

Відповідний звіт по збору благодійної допомоги надійшов від ініціаторів соціальної ініціативи Віктора Коца та Ярослава Іванченка, які напереді озвучили необхідність об’єднати зусилля задля допомоги медикам у боротьбі із коронавірусом та покращити матеріально-технічну базу медичного закладу.

Згідно таблиці, 37 підприємців долучилися до збору коштів на придбання апарату штучної вентиляції легень. 9 квітня загальна сума 215 800 гривень передана керівництву КНП «Олевська центральна лікарня» та незабаром буде використана за призначенням.

В свою чергу головний лікар Олег Казюк від імені колективу лікарні подякував всім небайдужим представникам бізнесу за підтримку у непростий час.

Слід зазначити, що важкі ускладнення, спричинені впливом коронавірусної інфекції, вимагають не тільки оперативних дій медиків, але й сучасної системи для підтримки дихання. В критичних випадках для порятунку життя потрібен апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ) та комплектуючі до нього. Ці апарати рятують життя, причому не лише під час пандемії, а й під час автокатастроф та в багатьох інших випадках. Це надзвичайно потрібне обладнання для всіх лікарень.

Нагадаємо, паралельно здійснюється збір коштів на закупівлю дихального апарату орієнтованою вартістю 320 000 гривень.

Реквізити:

КНП «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради

ЄДРПОУ 01991872

Рахунок № UA543117440000026001055829824

(рахунок відкрито в АТ КБ “ПРИВАТБАНК”)

Призначення платежу: придбання дихального апарату

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту