Робочі зустрічі начальника “Центру пробації” Наталії Мельник

7 травня 2020 року начальник Олевського районного сектору Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області Наталія Мельник провела робочі  зустрічі з начальником Комунальної установи «Центр соціальних служб сім’ї, дітей та молоді» Олевської міської ради Світланою Орищук та начальником Управління праці та соціального захисту населення Олевської райдержадміністрації Ольгою Островською.

Під час зустрічі з начальником ЦСССДМ було обговорено алгоритм подальшої ефективної співпраці у сфері організації здійснення соціально-виховної, профілактичної роботи, реалізації спільних профілактичних та інформаційних заходів із дітьми та молоддю, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням з метою сприяння  виправленню, ресоціалізації засуджених, профілактиці злочинності, попередженню вчинення нових злочинів та правопорушень. Як результат було досягнуто домовленостей в умовах укладання майбутнього Меморандуму про співпрацю, внесено зміни та поправки відповідно до наявних в громаді ресурсів та покладених на соціальну службу обов’язків.

Зустріч з начальником УПСЗН та за сумісництвом головою спостережної комісії була проведена з метою обговорення деяких аспектів реалізації заходів пенітенціарної пробації. Під час обговорення особливо звернули  увагу на можливості прийняття участі уповноваженого органу з питань пробації в роботі спостережної комісії, можливі способи надання допомоги в процесі підготовки до звільнення засуджених, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк з урахуванням відсутності певних видів допомоги та ресурсів в межах району.

Особливу увагу під час обговорення робочих питань було приділено співпраці в умовах пандемії, з урахуванням карантинних дозволів та обмежень, з метою подальшого повноцінного виконання посадових обов’язків та надання допомоги, яка необхідна клієнтам пробації.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту