Вихованці Олевського ЦХЕТУМу посіли призові місця на міжнародному конкурсі

Вихованці Олевського Центру художньо-естетичної  творчості учнівської молоді вибороли призові місця на міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв GrandFest Online.

Даний фестиваль проходив у онлайн форматі. Для участі у ньому необхідно було відправити відео з виступом на адресу організаторів.

Від Олевського ЦХЕТУМу були подані заявки від однієї вокалістки, трьох вихованок гуртка образотворчого мистецтва та хореографічного колективу «Сузір’я».

Для вихованок Олевського ЦХЕТУМу, що подавали свої індивідуальні заявки, це перша участь у міжнародному конкурсі, для «Сузір’я» – четверта.

Загалом, участь у даному фестивалі взяли понад півтисячі учасників. Але,  показавши свої таланти, всі вихованці Олевського ЦХЕТУМу, що подали заявки на участь, вибороли призові місця.

У номінації «Grandvocal» у своїй віковій категорії перше місце посіла Валерія Курбеко. Вона отримала диплом та кубок переможця.

Викладач солістки – Артем Курбеко, отримав подяку за вагомий вклад у розвиток дитячої та юнацької творчості талановитої молоді, за професіоналізм та активну участь в проведенні міжнародного фестивалю конкурсу мистецтв.

У номінації «Grandoriginal» одразу три призових місця: друге місце виборола Анастасія Дробуш, треті місцяВероніка Мельник та Каріна Колодяжна. Вони отримали дипломи та медалі.

Викладач гуртка – Тетяна Басюк, отримала подяку за вагомий вклад у розвиток дитячої та юнацької творчості талановитої молоді, за професіоналізм та активну участь в проведенні міжнародного фестивалю конкурсу мистецтв.

Дипломом першого та другого ступеня було нагороджено зразковий художній хореографічний колектив «Сузір’я» у номінації «Granddance», також всі учасники отримали медалі.

Керівник колективу – Лариса Хоменко, отримала подяку за вагомий вклад у розвиток дитячої та юнацької творчості талановитої молоді, за професіоналізм та активну участь в проведенні міжнародного фестивалю конкурсу мистецтв.

Ми вітаємо наших переможців та їх викладачів і бажаємо наснаги на нові перемоги.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту