До відома учасників АТО

Надання послуг професійної адаптації здійснюється за рахунок коштів державного бюджету. За бюджетною програмою 1501040 «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях з метою повернення їх до мирного життя» за напрямом «Здійснення заходів з соціальної та професійної адаптації постраждалих учасників Революції Гідності та учасників АТО/ООС» для області на 2020 рік виділено 1559868,0 грн., що становить 69 % від потреби на поточний рік (2255720,0 грн.).

Соціальна та професійна адаптація учасників антитерористичної операції охоплює всіх учасників АТО (працюючих, непрацюючих, безробітних, військовослужбовців, працівників усіх силових структур, тощо), яким встановлено статус учасника бойових дій, інваліда війни або учасника війни.

Для отримання послуг професійної адаптації необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації із відповідною заявою та документами.

Послуги з професійного навчання надаються учаснику антитерористичної операції одноразово в порядку черговості.     

Після успішного завершення повного курсу навчання учасники антитерористичної операції отримують документи державного зразка.

У поточному році за цією програмою буде навчатися в Олевському районному спортивно-технічному клубі ТСО України 3 учасника АТО.

Також, інформуємо, що  відповідно наказу начальника управління праці від  04.02.2020 року № 9 ДП « Південь-Курорт-Сервіс» на базі санаторію «Орізонт» та ТОзОВ «Борисфен» включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності  за рахунок бюджетних коштів.

За додатковою інформаціею звертатися до УПтаСЗН РДА                    

Тел. 2-17-70 (кабінет №7)                                                                                     

 

Людмила Власюк – начальник відділу з питань праці

та роботи осіб з інвалідністю УПтаСЗН РДА

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту