Привітання міському голові з Днем народження від громади міста Тошек

Громада міста-побратима Тошек із Польщі, від імені мера Тошека Гжегожа Купчика та імені всієї громади, привітали Олевського міського голову Олега Омельчука з Днем народження!

Переклад

Шановний пане

Омельчук Олег Васильович

Бургомістре міста Олевська

Від власного імені та імені цілої громади міського самоврядування м. Тошека хочу висловити найщиріші побажання з нагоди Вашого Дня народження: незгасаючого оптимізму, здоров’я, удачі та успіху в роботі.

Бажаю наполегливості в починаннях, щоб здійснювалися грандіозні плани, пов’язані з розвитком міста Олевськ.

Нехай завжди супроводжує успіх і в особистому житті, і в професійних справах, а всі задумані проєкти приносять радість і задоволення.

Найкращим є завжди те, чого ще немає, на що чекаємо, за чим сумуємо у спогадах, найкращими є завжди наші мрії. Тому хотів би побажати, щоб Ви ніколи не переставали мріяти про найпотаємніше, і не боялися досягати найбільших цілей, адже мрії додають оптимізму у важкі хвилини.

Нехай наступні дні, місяці і роки множаться хвилинами щастя, посмішка не сходить з обличчя, а все задумане приносить радість і задоволення.

Щиро бажаю наполегливості в реалізації всіх завдань, спрямованих для загального добробуту громади, білої смуги, що сприятиме досягненню цілей і здійсненню планів на подальші роки Вашої професійної діяльності, а також доброзичливих людей, які допомагатимуть Вам реалізовувати всі задуми, пов’язані з місцевим самоврядуванням.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту