В міській раді відбулась консультативна нарада з питань протидії торгівлі людьми

6 липня голова громадської організації «Жіночий інформаційно-консультативний центр» Ірина Бабенко провела в Олевській міській раді «Консультативну нараду з головами та працівниками апарату об’єднаних територіальних громад Житомирщини з питань реалізації механізму перенаправлення та надання допомоги постраждалим особам від торгівлі людьми».

Захід відбувся в рамках проєкту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні. Регіональний компонент в Житомирській області», який реалізовується за сприяння Мінсоцполітики та фінансової підтримки Координатора проєктів ОБСЄ в Україні та Уряду Канади.

На консультативній нараді були присутні секретар міської ради Віталій Шейко, заступник міського голови Яків Осипчук, працівники міської ради, райдержадміністрації та КУ «ЦСССДМ Олевської міської ради».

Присутні обговорили роль місцевих громад у попередженні та протидії торгівлі людьми, повноваження суб’єктів взаємодії на місцевому рівні, заходи з виявлення постраждалих осіб від торгівлі людьми, діяльність суб’єктів національного механізму взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми тощо.

На завершення заходу координатор проєкту надала рекомендації для формування політики у сфері протидії торгівлі людьми  в громадах, а також надала присутнім робочі матеріали, буклети та посібники.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту