До відома пільговиків!

З 1 жовтня 2019 року в Україні вперше розпочалася монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг, в Олевському районі право на пільгу на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі мають близько 1800 осіб.

п.8 Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019р. №373, визначено:  

  • За отриманням інформації про будь-які питання, пов’язані з нарахуванням пільги, пільговики звертаються до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення. (Управління праці та соціального захисту населення Олевської райдержадміністрації тел..2-17-70).
  • За отриманням інформації про спожиті послуги, нараховані суми за послуги, розмір заборгованості (переплати) пільговики звертаються до управителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг .
  • За отриманням інформації про операції, здійснені за обліковим записом пільговика щодо перерахування коштів управителям, об’єднанням, виконавцям комунальних послуг, пільговики звертаються до АТ «Ощадбанк» або зареєструвавшись у веб-кабінеті на сайті АТ “Ощадбанк”.

 Консультації щодо користування кабінетом можна отримати у контакт-центрі «Ощадбанку» за тел.: 0 800 210 800

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту