Обрано голову Олевської районної організації профспілки працівників освіти і науки України

9 вересня відбулась ХХІ звітно-виборна конференція Олевської районної організації профспілки працівників освіти і науки України. На ній розглядались питання: звіт про роботу Президії профспілки, звіт ревізійної комісії, вибори голови, заступника, Президії, комітету, ревізійної комісії профспілки, вибори делегатів на обласну звітно-виборну конференцію.

Від Олевської міської ради на конференції був присутній секретар міської ради Віталій Шейко.

Слово для звітної доповіді було надано голові Олевської організації профспілки освіти і науки Наталії Яценко. Вона розповіла про основні напрямки діяльності організації та про роботу, що була пророблена за звітний період.

До обговорення доповіді долучились делегат від ППО Олевська гімназія Іван Корнійчук, голова ППО Новобілокоровицького ДНЗ Юлія Лєнч, голова ППО Зольнянської ЗОШ Анатолій Мельниченко, голова ППО Олевська ЗОШ №3 В’ячеслав Бочковський. Виступив зі словом й начальник відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради Валерій Левченко.

Звіт ревізійної комісії було затверджено одноголосно.

Голосування за обрання голови та заступника профспілки було вирішено проводити відкритим. На посаду голови було винесено одну кандидатуру. За результатами відкритого голосування головою Олевської організації профспілки працівників освіти і науки України обрано Яценко Наталію Степанівну. Заступником голови профспілки було обрано Нікітіну Аллу Борисівну.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту