Відсьогодні в Олевському районі встановлено “помаранчевий” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 1 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

З 5 жовтня в Житомирській області  Коростишівський, Лугинський, Овруцький, Олевський та Чуднівський, Любарський, Житомирський райони  ввійшли до «помаранчевої» зони, міста Житомир, Бердичів, Малин та Новоград-Волинський, Баранівський, Бердичівський, Брусилівський, Ємільчинський, Коростенський, Народицький, Новоград-Волинський, Попільнянський, Пулинський, Романівський, Хорошівський та Черняхівський райони до «жовтої» зони.

Протягом вересня місяця значно ускладнилась ситуація через захворювання на коронавірусну інфекцію в  Олевському районі, так як у серпні місяці було зареєстровано 11 випадків, то вже у вересні – 112 випадків, в тому числі 2 з них смертельні. Станом на 2 жовтня рішенням районної комісії ТЕБ та НС тимчасово призупинено навчально-виховний процес   в Олевському ЦРД №1,  У ДНЗ №2 та в одній групі Олевського ЦРД №3. У вересні місяці повністю призупинявся навчально-виховний процес у Копищенській ЗОШ, Дружбівському НВК, закривались окремі класи в Олевській гімназії, Новоозерянському НВК та Кишинській ЗОШ.

Олевське районне управління ГУ Держпродспоживслужби звертається до суб’єктів господарювання та населення:

–  використовувати індивідуальні засоби захисту (маски);

– мити руки якомога частіше;

– тримати соціальну дистанцію;

– уникати скупчення серед людей, які мають ознаки респіраторних захворювань.

 При появі  симптомів ГРВІ звертатись до свого сімейного лікаря або в реєстратуру КУ «ЦПМСД» за телефоном: 2-13-61 або (096) 849 16 07.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту