Міський голова провів нараду з керівниками комунальних підприєств, установ та начальниками відділів виконавчого апарату міської ради

Сьогодні, 3 грудня, міський голова Сергій Лисицький разом із заступниками Василем Ковальчуком, Юрієм Данюком, Сергієм Гончаром провели робочу зустріч з керівниками комунальних установ, підприємств, управлінь та  начальниками відповідних відділів виконавчого апарату міської ради. Також на засіданні були присутні секретар міської ради Сергій Мельник, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький та начальники відділів міської ради.

Основна увага приділялась питанню щодо розгляду пропозицій та підготовки формування бюджету на 2021 рік.

Під час засідання керівники доповіли про стан справ у підпорядкованих їм структурам. Зокрема, йшлося про виконання бюджету у 2020 році, про діяльність та чисельний штат їхніх установ, підприємств і відділів, про підготовчі роботи з приєднання до Олевської ОТГ двох сіл – Радовля та Пояски.

Крім того, присутні озвучили свої пропозиції щодо першочергових заходів  з  розподілу бюджетних  коштів  та обговорили ряд актуальних фінансових питань у розрізі галузей.

Також було обговорено проблемні питання, які профільними заступниками та міським головою було взято під особистий контроль для відпрацювання в межах своїх повноважень та подальшого їх вирішення.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту