На позачерговому засіданні комісії ТЕБ та НС розглянули одне питання

11 січня міський голова Сергій Лисицький провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядку денному було одне питання – про роботу суб’єктів господарювання, які проводять діяльність у сфері торгівельного і побутового обслуговування населення на період дії постанови КМУ № 1236 від 09.12.2020 року «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19».

З даного питання виступила начальник Олевського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Людмила Козловець.

З урахуванням пропозицій та зауважень, внесених в ході обговорення, одноголосно було вирішено виключити питання № 4 з протоколу комісії  № 21 від 28.12.2020  року, а саме: «Про торгівлю промисловими групами товарів на території Олевського кооперативного ринку». Більш детально про засідання комісії ТЕБ та НС від 28 грудня читайте на нашому сайті.

Крім того, до 25 січня суб’єктам господарювання, які проводять діяльність у сфері торгівельного і побутового обслуговування населення Олевської територіальної громади, здійснювати діяльність відповідно постанови КМУ № 1236 від 09.12.2020 року «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19».

ПРОТОКОЛ № 1 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олевської міської об’єднаної територіальної громади

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту