Перелік карантинних обмежень з 25 січня 2021 року

З 25 січня Україна вийшла із посиленого карантину та повернулася до тих обмежень, які діяли у грудні 2020 року.

Зокрема, знову заборонено проводити масові (культурні, зокрема концерти, спортивні, соціальні, рекламні) заходи за участю понад 20 людей. Кінотеатри та інші заклади культури можуть бути заповненими не більше як на 50% місць.

Не можна і приймати відвідувачів у музеях, на виставках, в галереях, в яких не забезпечена можливість обмежити кількість відвідувачів в залі з розрахунку одна людина на 10 кв. м приміщення.

Заклади громадського харчування не працюють з 23:00 і до 7:00 із забороною проведення розрахункових операцій після 22:00 години. Часові обмеження не стосуються адресної доставки замовлень і замовлень «з собою».

Щодо освіти, то забороняється  відвідування закладів освіти групами кількістю більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти.

Також заборонено діяльність спортивних залів, фітнес-центрів, які не забезпечують можливість обмежити кількість відвідувачів у залі з розрахунку одна особа на 20 кв. метрів загальної площі приміщення.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту