Відбулось позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС

25 січня під головуванням міського голови Сергія Лисицького відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олевської міської ради, на якому було розглянуто 3 питання.

Першим питанням присутні розглянули про вжиття додаткових заходів по запобіганню поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Олевської громади у зв’язку з ситуацією, яка склалася в Олевській міській раді.

За інформацією головного лікаря Олевського ЦПМД Олени Вишневської, станом на 25 січня серед працівників міської ради були підтверджені випадки та підозри захворювання на COVID-19, а також підтверджений випадок захворювання на коронавірус серед депутатів. Тому, з урахуванням пропозицій та зауважень, комісія вирішила перенести 3 сесію VIII скликання Олевської міської ради з 26.01.2021 р.  на 4.02.2021 р.

Наступним було розглянуто питання про закінчення посиленого карантину в Україні та повернення до карантинних обмежень.

З даного питання виступила начальник Олевського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Людмила Козловець, яка зачитала про карантинні обмеження, які діють в Україні з 25 січня 2021 року, згідно постанови КМУ № 1236 від 09.12.2020 року «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19».

Останнім розглядалось питання про затвердження оперативних планів протипожежного захисту на 2021 рік в ДП «Олевське лісове господарство», ДП «Білокоровицьке лісове господарство», ДП «Олевський лісгосп АПК», по якому доповів начальник Олевського РС ДСНС України в Житомирській області Віктор Стужук.

Після обговорення питання присутні одноголосно затвердили плани протипожежного захисту на 2021 рік.

Протокол №3 від 25.01.2021 року позачергового засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту