Відкриття оновленої шкільної їдальні в Олевській ЗОШ №3

5 лютого відбулось офіційне відкриття оновленої шкільної їдальні в Олевській загальноосвітній школі №3 після капітального ремонту.

До закладу завітали міський голова Сергій Лисицький, його заступники Василь Ковальчук та Юрій Данюк, секретар міської ради Сергій Мельник, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко та його заступник Алла Гаврилюк.

В рамках ініціативи першої леді Олени Зеленської щодо забезпечення дітей України здоровим та збалансованим харчуванням, за кошти державної субвенції було закуплено обладнання на близько 1 мільйон гривень для харчоблоку Олевської ЗОШ №3. Крім того, понад 600 тисяч гривень освітньої субвенції було витрачено на проведення ремонту приміщення.

Тепер їдальня виглядає сучасно та яскраво. Було замінено двері, укладено плитку, пофарбовано стіни, замінено світильники, придбано сучасне кухонне обладнання та яскраві меблі.

Міський голова Сергій Лисицький оглянув й інші приміщення та класи в ЗОШ №3 і поспілкувався з директором закладу Раїсою Бабич. Вона розповіла про те, що вже було зроблено, повідомила про проблемні питання школи, а також поділилася планами на майбутнє.

Сергій Іванович прокоментував: «Ми дуже раді, що з’явився такий об’єкт тут. Звісно, хотілося б щоб зручні для діток та яскраві приміщення були у всій школі. Для кращих результатів ми маємо працювати разом: ви, як директор, батьківські комітети і ми, як влада».

Також міський голова та директор школи оглянули подвір’я закладу та визначили місце, де надалі можна облаштувати шкільний дворик для комфортного відпочинку діток.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту