Депутати прийняли рішення про внесення змін до міського бюджету

На сесії, яка відбулась 4 лютого, присутні депутати прийняли рішення про внесення змін до міського бюджету.

Відповідно до сесії Житомирської облради надано іншу субвенцію з обласного бюджету для бюджету Олевсьокъ громади на загальну суму 2 200 000 грн. З них, за поданням голови Житомирської облради Володимира Федоренка, який завжди допомагає Олевщині та відстоює інтереси громади, 500 000 грн. буде направлено на створення комунальної установи “Туристично-інформаційний центр Олевськ”, придбання обладнання та капітальний ремонт приміщень. Також за сприяння та ініціативи міського голови Сергія Лисицького 200 000 грн. буде направлено на капітальний ремонт приміщення сільської ради для влаштування закладу дошкільної освіти в с.Хочине (групи короткотривалого перебування дітей) та 500 000 грн. на поточний ремонт центру розвитку дитини №2 “Сонечко” в м. Олевськ.

За поданням депутата Житомирської обласної ради Олега Казюка 500 000 грн. буде направлено на капітальний ремонт приміщень в КНП “Олевська ЦЛ” Олевської міської ради.

Всі інші кошти будуть направлені на придбання, встановлення та облаштування десяти спортивних майданчиків в селах громади та в Олевську.

 Дане рішення депутати підтримали – 20 «за».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту