Роботи із очищення вулиць та провулків від снігу щоденно тривають

У зв’язку з погіршенням погодних умов та значними снігопадами, протягом тижня триває очищення вулиць та провулків Олевської громади від снігу.

Варто зазначити, що вся наявна снігоочисна техніка працює в посиленому режимі. Бригада благоустрою міської ради також з самого ранку лопатами очищають сніг на тротурах та пішохідних зонах. Також на допомогу залучаються підприємці та прості жителі, хто має спеціальну техніку. Особливо по селах громади активно долучаються небайдужі жителі.

Роботи розпочинаються з 4 ранку і продовжуються в денний час та тривають до пізнього вечора.

Відповідно до прогнозів синоптиків, негода продовжиться, очікуються невеликі снігопади та зниження температури. Тому, звертаємося до жителів громади, на скільки це можливо, тимчасово утриматись від поїздок на особистих транспортних засобах та не залишати свої автівки на узбіччі доріг, де вони будуть ускладнювати роботу комунальної снігоприбиральної техніки.

Також звертаємося з проханням до всіх жителів нашої громади ставитися з розумінням до роботи комунальної служби в періоди складних погодних умов, адже всі працівники комунального підприємства, і не тільки, докладають максимум зусиль аби покращити проїзні та пішохідні зони та очищують їх від снігу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту