В Олевську вшанували Героїв Небесної Сотні

Цього року минає сьома річниця розстрілів на Майдані Незалежності у Києві під час Революції Гідності. З цієї нагоди сьогодні, 19 лютого, у День вшанування Героїв Небесної Сотні, в Олевську відбулись заходи.

До заходів долучилися: міський голова Сергій Лисицький, секретар міської ради Сергій Мельник, заступник міського голови Юрій Данюк, учасники Революції Гідності та громадськість.

Біля меморіалу пам’яті загиблим воїнам-учасникам АТО  присутні поклали квіти та лампадки  в честь вшанування пам’яті борців за незалежність і мирне майбутнє.

Далі в Олевському краєзнавчому музеї біля стенду Героїв Небесної Сотні учасники вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих патріотів, які заплатили власним життям за свободу та європейський вибір українців.

«Ці люди, які сім років тому загинули під час Революції Гідності, щиро бажали змін і бажали жити у вільній країні. Вони пожертвували своїм життям заради честі, людської гідності та заради мирного майбутнього. Цей день завжди потрібно пам’ятати та розповідати підростаючому поколінню про те, якою ціною дається нам воля та свобода жити у вільній незалежній державі», – додав Сергій Лисицький.

По завершенню заходу всі присутні заспівали гімн України.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту