Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомості, що належать до комунальної власності Олевської громади

Конкурс відбудеться:   09 березня 2021 року о 15:00 годині в приміщенні Олевської міської ради за адресою: 11001, вул. Свято-Миколаївська, 4, м.Олевськ, Житомирська обл. (малий зал)Тел.+38 (04135)2-11-52.

Конкурсний відбір проводиться щодо об’єктів комунального майна, а саме:

  1. Приміщення в нежитловій будівлі навчального корпусу Олевського міжшкільного навчально-виробничого комбінату, загальною площею – 304,4 м2, за адресою: 11002, вул. Пушкіна, 9, м.Олевськ, Житомирської області. 

Балансоутримувач: Відділ освіти, молоді та спорту Олевської міської ради.

   Замовник робіт з оцінки об’єкта – Відділ освіти, молоді та спорту.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки – 2000,00 грн

  1. Приміщення в нежитловій будівлі, загальною площею – 38,8 м2, за адресою: 11025, вул. Микола Хоречка, 1, с. Радовель, Коростенського району, Житомирської області.

Балансоутримувач: Олевська міська рада. Замовник робіт з оцінки об’єкта – Олевська міська рада.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки – 1500,00 грн.

  1. Приміщення в нежитловій адмінбудівлі, загальною площею – 41,2 м2, за адресою: 11040, вул. Житомирська, 55, с. Кишин, Коростенського району, Житомирської області.

Балансоутримувач: Олевська міська рада. Замовник робіт з оцінки об’єкта – Олевська міська рада.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки – 1500,00 грн.

  1. Приміщення в нежитловій адмінбудівлі, загальною площею – 24,1 м2, за адресою: 11043, вул. Житомирська, 41-А, с. Зубковичі, Коростенського району, Житомирської області.

Балансоутримувач: Олевська міська рада. Замовник робіт з оцінки об’єкта – Олевська міська рада.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки – 1500,00 грн.

  1. Приміщення в нежитловій адмінбудівлі, загальною площею – 20,1 м2, за адресою: 11014, вул. Центральна, 54 с. Юрове, Коростенського району, Житомирської області.

Балансоутримувач: Олевська міська рада. Замовник робіт з оцінки об’єкта – Олевська міська рада.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки – 1500,00 грн.

Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості об’єктів оренди.

Кінцевий термін подання документів – за чотири робочих дні включно до оголошеної дати проведення конкурсу.

Строк виконання робіт -15 календарних днів.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності Олевської ОТГ, що підлягають наданню в оренду та відчуженню, затвердженого рішенням 55 сесії Олевської міської ради 7 скликання від 25.06.2020 року № 1682.

Вимоги до оформлення конкурсної документації: Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті  і складається із:

-конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті;

-документів щодо практичного досвіду виконання послуг з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток 1 до Положення).

-підтвердних документів.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію.

 До підтвердних документів належить:

-заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності (додаток 2 до Положення);

-копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами та спеціалізаціями в межах цих напрямів, що відповідають об’єкту, оцінку якого буде здійснювати переможець конкурсу;

– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному  складі  і  яких  буде  залучено  до проведення оцінки та підписання  звіту  про  оцінку  майна;

– інформація про претендента (додаток 3 до Положення).

Конкурсна пропозиція подається в запечатаному конверті і має містити:

– пропозицію щодо ціни виконання робіт;

– калькуляцію витрат, пов’язаних з виконанням робіт;

– строк виконання робіт (у календарних днях).

Вимоги до учасників конкурсу:

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які діють  на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності  з оцінки майна за напрямом І «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» та спеціалізацією в межах цього напряму 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості) у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них».

–    Для зарахування балів згідно з Положенням будуть враховуватися кваліфікаційні свідоцтва (кваліфікаційні документи) оцінювачів, що мають загальний стаж професійної діяльності: не менше 3 років (для оцінки нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них.

–  Наявність відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно оцінки об’єкта майна, що  підтверджуються чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів відповідно до наказу ФДМУ від 10.06.2013 року №796.

–   Наявність досвіду суб’єкта оціночної  діяльності  у  проведенні  оцінки подібного об’єкта оцінки. 

–  Наявність оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки та підписання  звіту про  оцінку майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна.

–  Наявність письмової згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено до виконання робіт з оцінки майна.

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту